חבר'ה - יש תוכניות להגיע לכנס הבירה בכפר המכביה (ליומיים של הסדנאות וההרצאות כוונתי)? על פניו נשמע מעניין ומהנה.
אני מתכנן להיום שם ביום שלישי (עולה 200 ש"ח). זה הלו"ז:
יום ג' 11/10/2011
08:30 – 09:30 בירה לארוחת בוקר: גבינות, מאפים ובירה
שף קונדיטור מיקי שמו, ישראל
10:20 – 09:30 פגמים בבירה (*מס' המקומות מוגבל)
מר אביחי גרינברג, מבשלת קרלסברג, ישראל
10:20 – 09:30 סטאוט בישראל, ממבשלות בוטיק ישראליות נבחרות - טעימת נושא
מר שגיא קופר, ישראל (*מתקיימת במקביל לסדנא הקודמת)
בין מותגי הבירה לטעימה: אסיף שחרחורת כהה, מלכה סטאוט, ג'מס סטאוט, או'הרהס, גינס
11:20 – 10:30 חשיבות המים בתהליך יצור הבירה
מר עמרי זילברמן, מבשלת הגולן, ישראל
12:20 – 11:30 צ'כיה: ערש הפילזנר והבירות המודרניות - טעימת נושא
Mr. Ing Josef Tolar, Czech Republic
בין מותגי הבירה לטעימה: באדווייזר באדוואר, קוזל, בקלאר, סטארוברנו, קרושוביצה
13:20 – 12:30 בלגיה: סגנונות רבים לה - טעימת נושא
Mr. Xavier Van Honsebrouck, Kasteel Brewery, Belgium
בין מותגי הבירה לטעימה: קסטיל בלונד, דובל, סט. ברנרדוס, סט. לואיס בריגאנד, ווטרלו טריפל
15:30 – 13:00 ארוחת צהריים עם מנות מבוססות בירה, מתכונים והתאמת בירות לאוכל
מוטי אזולאי, שף מלון 'כפר המכביה', ישראל
15:50 – 15:00 בירות מסחריות מול בירות בוטיק
מר אורי שגיא, מבשלת אלכסנדר, ישראל
17:50 – 16:00 "האם אפשר לשתות את זה?"
טעימה עיוורת מונחית בהשתתפות שופטי התחרות הבינלאומית
20:20 – 18:30 טקס הכרזת זוכי תחרות BIRA 2011 וחלוקת הפרסים
20:30 פתיחת יריד טעימות בירה, מרחבי הארץ ומהעולם (יתקיים גם ביום ד' בבוקר) לפרטים נוספים לחץ/י כאן