Beer and Beyond פותחים קורס לבישול אול גריין

קורס מתקדם להכנת בירה

קורס ברמת מתקדמים המיועד לבעלי נסיון בבישול בירה מרכז לתת המעוניינים לעבור לייצר בירה מגרעינים בלבד (All-Grain).

הקורס מעניק כלים רבים בכל הנוגע להקמה של מבשלת בירה ביתית לצריכה אישית ומעשיר את הידע בתחום הבירה באופן כללי. 

בין הנושאים:

מבוא לסגנונות הבירה השונים, היכרות עם מגוון חומרי הגלם על שלל סוגיהם, ציוד הבישול ועזרי המשנה, תהליך בישול בירה מגרעינים בלבד, תהליך התסיסה - מעקב ופתרון בעיות, ביקבוק, איחסון, חיי מדף וניהול מלאי, ניתוח ארומות וטעמי לוואי בבירה, עיצוב מתכונים, נוסחאות לחישוב נתונים וסיור במבשלת בירה.