בישול ראשון

לבישול הראשון שלי  בחרתי מתכון של סמואל אדמס 

השתמשתי במי מעיין ובקרור עם קוביות קרח

לא מדדתי צפיפות בהתחלה כך שאחוז האלכוהול ניתן לניחוש בלבד

אבל הבירה ארומטית טעימה מוגזת ובעלת סיומת מרירה כשותית והצבע ענברי 

 

 

בישול ראשון
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010
הבירה הראשונה שאתה מבשל היא תמיד הכי טובה!

מנסיון.

 

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010
שלום צביקה, אם אתה מרוצה אז

שלום צביקה,

אם אתה מרוצה אז זה מה שחשוב. איזה מתכון בשלת? לסמואל אדאמס כבר יש יותר ממאה בירות בארסנל

If you don't stand for something

You will fall from anything