WB-06

אין תגובות

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/17/2014

שלום

אני הולך להכין בירת חיטה ומשתמש בשמרי

Wb-06 הבנתי שכדי לקבל מעט טעם של בננה 

יש להתסיס בטמפ' נמוכה של כ 17-18 מעלות 

השאלה שלי האם אני אקבל טעם חזק של ציפורן 

שהוא גם מאפיין את השמרים ואפילו דומיננטי יותר

אני מעוניין במיתון הטעמים של בננה וציפורן

 

חשבתי להתחיל ביומיים הראשונים בטמפ' של 17 ואז לטעום 

ואם יהיה לי טעם חזק של ציפורן נניח אז לעלות טמפ' ולהגיע לכיוון הבננה 

וכך ליצור באלנס

המלצתכם בבקשה...