התלבטות לגבי בניית צילר

אין תגובות

Location

חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/15/2014

שלום לכולם.

 

כיום אני מבשל No Chill או שמקרר חלקית באמצעות קרח.

 

חשבתי לבנות צילר טבול מנחושת.

מה שמרתיע אותי בכל הסיפור של הצ'ילר זה כמויות המים שנראה לי שהולכות להתבזבז שם.

 

מישהו יכול לספר מניסיונו כמה מים הוא צריך כדי לקרר את הבאצ' ? 

(כמובן שעדיף מאד להוסיף פרטים כמו גודל הבאצ', איזה צ'ילר הוא משתמש, וכל דבר רלוונטי אחר מסוג זה).

 

תודה רבה לעונים !!!