פורומים
ראשי
מחשבון מאש
משתנים
נפח הבץ' בליטרים:
משקל הלתת בקג':
הזמן לרתיחה בשעות:
הפסדי Trub בליטרים:
הפסדי ציוד בליטרים:
כמה ליטר מים לקג' לתת (בין 2.4 ל 4 )
טמפרטורת הלתת ההתחלתית ב° C:
טמפרטורת המאש המיועדת ב° C:
קבועים
אחוזי התכווצות התירוש:
קבוע הספיגה לקג' לתת (ליטר):
אחוז איבוד נוזלים ברתיחה:
תוצאות
כמות המים הכללית הנדרשת בליטרים:
כמות המים הנדרשת למאש בליטרים:
כמות המים הנדרשת לספארג' בליטרים:
טמפרטורת המים למאש ב° C:
User login
Log in using OpenID:
What is OpenID?
Username:
*
Password:
*
Log in using OpenID
Cancel OpenID login
Create new account
Request new password
Navigation
Recent posts
וידאו