מתחילים במים

אין תגובות
גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

אחרי שהתחלתי לקרוא קצת על מים ותתי פרקים על מים והערות על בישול במיםף וגם קצת פוסטים בנושא 

יש הרבה עניין בתחום המיקצועי, אבל אני דווקא מתעניין בתחום הביתי, ולכן אני פונה לכל יודע דבר ומבשל:

מישהו מהנוכחים עושה טיפול במים שהוא מבשל? (הכוונה היא ל:איזון מינרלים, פילטר, סינון דרך פחם, מים מזוקקים, הרתחה או כל חיטוי בדרך אחרת)

 

If you don't stand for something

You will fall from anything