שלום חברים!
שמי מרקו פולו ואני מבשל בירה די הרבה זמן. בעיקר אול-גריין. אני משתמש בסירי נירוסטה ומחמם עם גז וכף חשמלי.
באחד מהמסעות שלי מזרחה, נדהמתי לגלות שבמדבר גובי, נזירים טיבטיים מבשלים בירה. מכיוון שאין להם הרבה מים, בסוף הרתיחה הם מקררים את התירוש באוויר. רק לידיעה, בלילה בגובי האויר די קפוא.
מכיוון שאנחנו במצב די דומה מבחינת מים, יצא למישהו לחשוב על רעיון כזה? נראה לכם שזה אפשרי?
אשמח לשמוע דעות ורעיונות.
בברכה,
מרקו פולו