אגבה

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
תאריך הצטרפות לפורום: 02/13/2011

לאחרונה הגיע אליי סירופ אגבה (מצ"ב תמונה סורי על האיכות הקלוקלת) טעמתי אותו והאמת שזה ממש טעים מזכיר דבש אבל בקטע שונה שאני לא יכול להסביר ומייד

כמו כל חובב פה חשבתי על שילוב האגבה הזה לקראת סיום הבישול ולנסות לקבל איזה חלק מהטעם שלו בבירה .. הסירופ הזה מיובא ממקסיקו ולא זול - 50 שקלים ל720 מ"ל . 

האם יצא למישהוא פה להשתמש ולחוות דעה ? עם איזה בירה הייתם ממליצים לבצע תניסוי הזה? 

 

אגבה

כי אין כמו בבית

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

 

האגבה היא סוכר המופק מקקטוס

כמו דבש ויותר - מדובר ב-98% סוכר

לכן כמו בדבש - תוספת מאוחרת

או לחילופין בקבק עם אגבה

אני בטוח שתמצא ברשת אחרים שכבר ביקבקו לצרכי ניואנסים

 

בהצלחה

ושתף איך יצא או שמור בקבוק : )

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

שמעתי על השימוש בסירופ אגבה לגיזוז טבעי בבקבוק.

נראה לי שכל בירה עדינה תתאים. בלגית בהירה אולי או בירת חיטה אמריקאית.

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
עודד's picture
Offline

Location

סמטת עופרית 11/2
אבן יהודה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

מצטרף לדעה של נועם

ומצרף לך קישור למתכון http://www.beardedbrewing.org/2010/05/uno-agave-wheat-ale.html

 

עודד
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לי זה נשמע כמו שם של מחלה.