הצחיק אותי חשבתי לשתף:
מישהו טעם את הבירה שלי ותגובתו הייתה כדלקמן, וואלה טעים, רק פעם הבאה תשים יותר אבקת סודה.
כששאלית למה להוסיף סודה הוא ענה, אתה יודע, ככה גורמים שיהיה יותר גזים...
רעיון מעניין משהו!
הצחיק אותי חשבתי לשתף:
מישהו טעם את הבירה שלי ותגובתו הייתה כדלקמן, וואלה טעים, רק פעם הבאה תשים יותר אבקת סודה.
כששאלית למה להוסיף סודה הוא ענה, אתה יודע, ככה גורמים שיהיה יותר גזים...
רעיון מעניין משהו!
מזמן לא ערבבתי סודה עם מים ושתיתי להנהתי, אבל כמדומני יש לה טעם של...אמ... סודה.
אם כבר,
בואו נכין תרכיזי בירה ונגיז בסודה קלאב.
אם כבר 2 (יותר רציני),
הגזה באמצעות סיפולוקס.
סודה לשתיה מתפרקת ומשחררת CO2 ב 60-70 מעלות.
ניסיון הגזה עם סודה קלאב אפשר למצוא ביוטוב, מעניין...