פורטר מעושן - מקום שלישי אתגר הסטאוט

6 תגובות [לתגובה האחרונה]
מרטין's picture
Offline

Location

חוסן
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/02/2010

גרעינים-

3ק"ג PALE ALE

1.5 ק"ג VIENA MALT

1ק"ג SMOKED MALT

0.3ק"ג CARAFA2

0.3ק"ג CRYSTAL MALT

 

מאש ב67.5 מעלות למשך שעה

60 ג' א.ק.ג ל60 דק'

30 ג' פוגלס ל15 דק'

 

שמרים - S-04

גיזוז 113 ג' סוכר תירס

 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

 

מרטין, סליחה ששכחתי אותך קודם. sorry Innocent

 

שאלה על המתכון: הלתת המעושן הוא של ווירמן או של מונטונס? הם שונים לגמרי.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
מרטין's picture
Offline

Location

חוסן
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/02/2010

תודה

לתת מעושן של ווירמן.

ולרפאל - זה לא סטאוט זה פורטר (יותר קל "לאהוב" אותו)

עודד's picture
Offline

Location

סמטת עופרית 11/2
אבן יהודה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

מברוק על הזכיה מרטין - כבוד!

עודד
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 08/30/2010

שאפו על הזכייה ושאפו פי 5 על השיתוף של המתכון Laughing

 

אם רק הייתי אוהב סטאוט... Embarassed

רפאל

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

רפאל, נראה לי שעוד לא שתית את הסטאוט הנכון.

נסה את זה של אוהרה (אירי), או את זה שלי ...סתאם....

JiJi's picture
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 10/26/2010

 

כבוד מרטין !!