גרעינים-
3ק"ג PALE ALE
1.5 ק"ג VIENA MALT
1ק"ג SMOKED MALT
0.3ק"ג CARAFA2
0.3ק"ג CRYSTAL MALT
מאש ב67.5 מעלות למשך שעה
60 ג' א.ק.ג ל60 דק'
30 ג' פוגלס ל15 דק'
שמרים - S-04
גיזוז 113 ג' סוכר תירס
גרעינים-
3ק"ג PALE ALE
1.5 ק"ג VIENA MALT
1ק"ג SMOKED MALT
0.3ק"ג CARAFA2
0.3ק"ג CRYSTAL MALT
מאש ב67.5 מעלות למשך שעה
60 ג' א.ק.ג ל60 דק'
30 ג' פוגלס ל15 דק'
שמרים - S-04
גיזוז 113 ג' סוכר תירס
מרטין, סליחה ששכחתי אותך קודם. sorry
שאלה על המתכון: הלתת המעושן הוא של ווירמן או של מונטונס? הם שונים לגמרי.
תודה
לתת מעושן של ווירמן.
ולרפאל - זה לא סטאוט זה פורטר (יותר קל "לאהוב" אותו)
מברוק על הזכיה מרטין - כבוד!
שאפו על הזכייה ושאפו פי 5 על השיתוף של המתכון
אם רק הייתי אוהב סטאוט...
רפאל, נראה לי שעוד לא שתית את הסטאוט הנכון.
נסה את זה של אוהרה (אירי), או את זה שלי ...סתאם....
כבוד מרטין !!