belgian ale cold aging Vs aging

דניאל אלמן's picture

Location

כפר דניאל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/06/2011

בכדי לבדוק את השפעת הטמפ על יישון בירה עשיתי ניסוי בבירה בלונד בלגי שלי

לקחתי את הבירה אחרי בקבוק ויישנתי אותה חודש וחצי במחסן בטמפ 20 מעלות

אחרי חודש וחצי לקחתי כמה בקבוקים ושמתי בקירור ב-5 מעלות לחודש.

היום טעמתי 2 בקבוקים:

ארומת הקשות טרייה/עם ניחוח רב יותר בבירה שנשמרה בקירור

הטעם של הבירה שלא היתה בקירור מעט יותר עגולה.

השינויים מאוד עדינים בין כה וכה.

האם לעוד אנשים יש ניסיון דומה ביישון איילים בקירור?

Theres nothing like a good brew

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

חודש זה מעט מדי זמן

 

half-life לחודש ישפיע בעיקר על דריי-הופ וכשות ארומה

 

אם יש לך אפשרות נסה להמשיך בניסוי ולבדוק כל שישה חודשים

<ולספר לנו כמובן>