היי ,
הנה דיון שאני חושב שיעניין את כולכם .. אני עדיין לא עשיתי שום "טיפול" למים הגבעתיימים ואני מבין שחלקכם מנסים לשנות ולשפר את המים .
הרי ידוע שמים זה מרכיב עיקרי מאוד בייצור הבירה , אפילו בשיחה עם מר ואן דם מאלכסנדר הבנו שהם מטפלים במים ונראה לי גם פאבו עושים שינויים .
השבוע קיבלנו אימייל מבחור בשם עמיקם שהוא חוקר מים באוניברסיטה הפתוחה .
האימייל :
"אני עובד/מטפל במים בדרך לא קונבנציונלית שאינה כוללת סינון טיהור שימוש בכימיקלים ושאר מריעין בישין שפוגעים במים.
אני משביח אותם דרך מעבר בשדות אנרגטיים לרבות כאלה הנוצרים מצלילים אוברטוניים המופקים באמצעות קערות טיבטיות.
לדעתי שימוש במים אלה לשם הכנת בירה עשוי לשפר את טעמה ואיכותה של הבירה"
כרגע יש לנו 20 ליטר מים מיוחדים כאלה .. אני מודה שאני טיפה ספקן ! אבל הניסוי בעיצומו .
חשבתי על IPA לארח את הניסוי ... מה דעתכם? האם שווה לנסות סגנון אחר ?
מבטיח לעדכן על התוצאה + לשמור בקבוק למעוניינים וגם אני אנסה לבקש את דוח הרכב המים כדי שנוכל באמת לדעת מה שונה שם .
בהצלחה!