30 ו- 50 ליטר.
מעוניין לקנות. יש רעיונות, תובנות, איפה וכמה לשלם??
יעבדו בחשמל בלבד.
30 ו- 50 ליטר.
מעוניין לקנות. יש רעיונות, תובנות, איפה וכמה לשלם??
יעבדו בחשמל בלבד.
אאז"נ יש לך גישה לציוד אמריקאי
אם כן לך על הטוב ביותר
שחר, תארוז לי שלושה כאלה של 50 ליטר.
החלטת לעבור?
השיקולים הם איבוד חום?
אה ולגבי הרעיונות... :)
לסיר של ה-30 ליטר אפשר לברר אצל גדי. אם אני זוכר נכון יש לו חביות של 30 ליטר שאפשר להסב לסיר (HLT?). הוא ניסה למכור לי אחת ב-250 שקל.
לסיר של ה-50 אפשר להשתמש במיחם. קניתי מיחם נירוסטה ישן של כ-45 ליטר (עם גוף חימום שרוף) בשוק הפשפשים ביפו ב-200 שקל. אח"כ ראיתי בחנות אחרת אחד זהה במצב יותר טוב (נראה חדש). הוא רצה עליו 700 שקל המניאק, אבל לדעתי אפשר להוריד אותו ל-400 לפחות.
סירי אלומניום לבישול בירה הם נהדרים. הבעיה מתחילה כשמרכיבים על הסירים אביזרי נחושת בכמות לא מבוטלת, אז בגלל הפרשי פוטנציאלים בין המתכות השונות מתקיים אפקט גלווני שגורם לאוקסידציה רצינית של האלומניום. זה ממש לא אסטטי שלא לדבר על השפעות בריאותיות לא ברורות.
לפחות ב- HLT אני חייב לעבור לנירוסטה.
אגב, יש לי ציוד לחיתוך קדחים בנירוסטה לקוטר חצי צול. אם מישהוא צריך אפשר לדבר על זה.
מדובר בגליוטינה כזאת:
ארז, זה לא ממש על בישול בירה, זה בסדר לדבר על זה פה?
אדיר :)
מיחם זה פשוט HLT אידיאלי, לדעתי גם בתור סיר בישול ומאש טאן זה פתרון מעולה.
היי איזי חג שמח
יש לי חבית 30 ליטר של קלצברג אם זה מענין אותך מחיר 250 ש''ח
כמו כן יש לי כם סיר נירוסטה עם מכסה קרוב ל-50 ליטר מחיר 450 ש''ח
אשי, ראשית תודה. ראיתי את ההודעה בדיוק כשחזרתי הביתה ממסטראל עם שני סירי נירוסטה חדשים. 35L ו- 50L.
והמחירים שקיבלתי שם בהחלט מפתיעים לטובה.