amber ale

22 תגובות [לתגובה האחרונה]
brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

חברים יקרים, אני מחפש מתכון טוב ובדוק  (שכבר נוסה הלכה למעשה) ל-amber ale. כן כן, בעוונותי ולבושתי הרבה עדיין מרכז. Embarassed

אדי סער
דודבירה ©'s picture
תאריך הצטרפות לפורום: 04/20/2011

טלי, תוכלי לשלוח לי גם? או לפחות לפרסם כאן. אני מת למצא מתכון מעולה לעשות בירה לחברה שלי. 

אין כמו בירה מושלמת למצב רוח טוב!

מקס's picture
Offline

Location

רמת גן
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/05/2011

דוד בירה אתה כל כך בדיוני!!!

דודבירה ©'s picture
תאריך הצטרפות לפורום: 04/20/2011

מקס, תסביר לי למה? מה ביקשתי ושלא הייתי צריך? רציתי מתכון מעולה לעשות בירה. זה לא בסדר לבקש?

אתה יודע איזה סבבה החברה שלי אחרי שליש?

אין כמו בירה מושלמת למצב רוח טוב!

דודבירה ©'s picture
תאריך הצטרפות לפורום: 04/20/2011

אתה בטח לא עונה כי אין לך תשובה טובה.

אין כמו בירה מושלמת למצב רוח טוב!

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

דודבירה,

    קבל מתכון מעולה בפרטי.

תהנה,

דודבירס

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני מתחיל לחשוש שאתה מדבר עם עצמך........

Uriel KaBeer's picture
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/07/2010

אני משום מה בטוח שהוא מדבר עם עצמו

Ka-Beer a Nano HomeBrewry

ננו מבשלה ביתית בצפון השומרון

Uriel Sondervan - urison

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

בהתחברות כפולה - כשמחליפים יוזר רצוי לבחור ב-class-C שונה

יש המקפידים אפילו לדלג ל-class-B שונה ממדינה אחרת

או לפחות לעבור דרך source NAT נורמלי עם redirection של ה-ack דרך class c או b שונות

 

בקיצור - כשאתה מתעסק עם דברים שאתה לא מבין בהם זה גם נראה ככה

דודבירה ©'s picture
תאריך הצטרפות לפורום: 04/20/2011

OMG! I was Caught

I forgot the fu*'n IP

at list I wasnt harmful

Innocent

אין כמו בירה מושלמת למצב רוח טוב!

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

גם שינוי IP לא היה עוזר לך : )

 

אבל אתה יכול להקים פורום של עצמך ולהיכנס עם 50 יוזרים שונים ואף אחד לא יפריע לך

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

שחר,

   לא יפה להתעסק ככה עם דודבירה!!!

האם אתה מוכן לתת פריטים?

רוצה לוודא שלא זורק את אמונתי לשווא!!

דודבירס

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

שחר,

   לא יפה להתעסק ככה עם דודבירה!!!

האם אתה מוכן לתת פרטים?

רוצה לוודא שלא זורק את אמונתי לשווא!!

דודבירס

קרן's picture
Offline

Location

השושנה
מבשרת ציון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 11/01/2010

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרן

מבשלת קייס

 חובבת ציון הראשונה!

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אדי, תסלח לי על זה אבל אתה עומד במקום.

מה קורה? השיפוץ לא הצליח?

brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

השיפוץ הצליח אבל בינתיים חל מהפך  (חיובי) בחיי  שמאלץ אותי לדחייה נוספת (שדדו לי את הזמן) ולכן...פרטים בפרטי

אדי סער
brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תודה שחר !

אדי סער
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אדי, אתה מוזמן לנסות את זה:

http://hbd.org/cgi-bin/recipator/recipator?section=9&group=18&item=8981

אל תתנצל על בישול מרכז. קנה רכז טרי, שמור על טמפ' תסיסה ראויה וכמובן על סניטציה. זה הכי חושב.

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
אילן - BeerBeer's picture

Location

צורן
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/23/2010

נועם, אתה עושה steeping עם Munich Malt?

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני עושה מה שכתוב במתכון.

אבל את המתכון הזה לא בישלתי כבר מעל לשנה מאז שעברתי לאול גריין.

זה קישור למתכון כפי שמופיע בBYO:

http://www.byo.com/stories/recipeindex/article/recipes/90-american-amber-a-pale-ale/2203-new-belgiums-fat-tire-clone

הם אכן נותנים הנחיה לבצע STEEPING ל MUNICH. שבתכלס צריך מאש.

לדעתי, 40 דקות ב67 מעלות יפעילו את האנזימים שבMUNICH MALT ותהיה המרה מסוימת של עמילנים לסוכרים.

 

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

40 דקות ב- 67 מעלות זה בדיוק מה שצריך להמרה של העמילנים. זה אפילו יותר ממה שצריך. זה שמתבצע בכלי שלא נקרא מאש טאן הרי  לא רלבנטי.

brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תודה נועם. על המתכון ועל העידוד.

אדי סער