חברים יקרים, אני מחפש מתכון טוב ובדוק (שכבר נוסה הלכה למעשה) ל-amber ale. כן כן, בעוונותי ולבושתי הרבה עדיין מרכז.
amber ale
טלי, תוכלי לשלוח לי גם? או לפחות לפרסם כאן. אני מת למצא מתכון מעולה לעשות בירה לחברה שלי.
דוד בירה אתה כל כך בדיוני!!!
מקס, תסביר לי למה? מה ביקשתי ושלא הייתי צריך? רציתי מתכון מעולה לעשות בירה. זה לא בסדר לבקש?
אתה יודע איזה סבבה החברה שלי אחרי שליש?
אתה בטח לא עונה כי אין לך תשובה טובה.
דודבירה,
קבל מתכון מעולה בפרטי.
תהנה,
דודבירס
אני מתחיל לחשוש שאתה מדבר עם עצמך........
אני משום מה בטוח שהוא מדבר עם עצמו
בהתחברות כפולה - כשמחליפים יוזר רצוי לבחור ב-class-C שונה
יש המקפידים אפילו לדלג ל-class-B שונה ממדינה אחרת
או לפחות לעבור דרך source NAT נורמלי עם redirection של ה-ack דרך class c או b שונות
בקיצור - כשאתה מתעסק עם דברים שאתה לא מבין בהם זה גם נראה ככה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אדי, תסלח לי על זה אבל אתה עומד במקום.
מה קורה? השיפוץ לא הצליח?
השיפוץ הצליח אבל בינתיים חל מהפך (חיובי) בחיי שמאלץ אותי לדחייה נוספת (שדדו לי את הזמן) ולכן...פרטים בפרטי
תודה שחר !
אדי, אתה מוזמן לנסות את זה:
http://hbd.org/cgi-bin/recipator/recipator?section=9&group=18&item=8981
אל תתנצל על בישול מרכז. קנה רכז טרי, שמור על טמפ' תסיסה ראויה וכמובן על סניטציה. זה הכי חושב.
נועם, אתה עושה steeping עם Munich Malt?
אני עושה מה שכתוב במתכון.
אבל את המתכון הזה לא בישלתי כבר מעל לשנה מאז שעברתי לאול גריין.
זה קישור למתכון כפי שמופיע בBYO:
הם אכן נותנים הנחיה לבצע STEEPING ל MUNICH. שבתכלס צריך מאש.
לדעתי, 40 דקות ב67 מעלות יפעילו את האנזימים שבMUNICH MALT ותהיה המרה מסוימת של עמילנים לסוכרים.
40 דקות ב- 67 מעלות זה בדיוק מה שצריך להמרה של העמילנים. זה אפילו יותר ממה שצריך. זה שמתבצע בכלי שלא נקרא מאש טאן הרי לא רלבנטי.
תודה נועם. על המתכון ועל העידוד.