אני מאמין שכל אחד בתורו בעת הבישול נתקל בתופעה של חום זוחל מעלה לאחר סגירת מתג החשמל / גז
מה שנקרא בשפת העם חום זוחל , כמובן שחלקנו השכיל כם להבין שכדי להגיע ל 67 מעלות לדוגמא
יש לדומם כבר ב 65 או אף לפני
מה שאני בא בעצם לחדד ולנסות להבין כאן , עם מעבר גם שלי לבישול בחשמל זה :
במערכת גופים המבוקרת ע"י בקר טמ"פ ו ssr (מגען/קונטקטור טרנזיסטורי) האם מעצם הגדרה של
טווחי עבודה של התחלת חימום ב 64 מעלות עד הפסקה ב 65 מעלות אצליח להגיע לטמפרטורת מטרה
(לכל מי שתוהה זו רק דוגמה עקרונית לגבי המספרים המופיעים) או שיש דרך חכמה יותר לבצע את הערכת הסטיה
ולהגדיר אותה למערכת שתדע לפצות בהתאם ???? גם אם הדבר כרוך בהוספת רכיב בקרה