ph stabilizer 5.2

3 תגובות [לתגובה האחרונה]
דניאל אלמן's picture

Location

כפר דניאל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/06/2011

האם מישהו משתמש בחומר בהצלחה,

לא כ"כ הבנתי כמה יש להשתמש ובדיוק באיזה שלב של התהליך,

מנתוני האתר יש להשתמש ב-2oz עבור 31 גלונים שזה יוצר

כ-0.5 גרם לליטר מים.

עבור איזו כמות מים יש לחשב את החומר?

כמות מאש,כמות בישול כולל כמות האידוי או כמות הבאץ הסופית?

אודה על תגובות והמלצות בשימוש בחומר הנל

Theres nothing like a good brew

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

חומר נהדר!

כף למאש טאן אחרי הוספת מים ולפני הוספת גרעינים. לערבב טוב

כל הבירות יהיו נהדרות כמו מכבי או אלקסנדר.

תומר רונן's picture

Location

הרקפת 5
שדרות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/14/2010

אני גם אשמח לחוות דעת לשימוש בחומר זה. עמנואל אני מבין שאתה לא ממליץ למי שלא מבשל בירות פשוטות או עממיות.

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לך אני ממליץ לזרוק 2-3 גמבוזיות לתוך המאש. הן כבר יסדרו לך את העניינים שם.