הוספת כשות למיכל תסיסה

20 תגובות [לתגובה האחרונה]
אבי ריזי's picture
Offline

Location

קרית מוצקין
גרושקביץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/23/2011

מה דעתכם  להוסיף או מיותר?

A.R

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

מי? מתי? איך?

על מה אתה מדבר? DRY HOPPING ?

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
אבי ריזי's picture
Offline

Location

קרית מוצקין
גרושקביץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/23/2011

הוספתי 5 גרם פרחים מיובשים בישביל הארומה

A.R

Location

Ariel
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/23/2011

שוב, כמו שנשאל, מתי? באיזה שלב?

אבי ריזי's picture
Offline

Location

קרית מוצקין
גרושקביץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/23/2011

כיבלתי תשובה מנועם !!תודה!!!

A.R

Location

Ariel
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/23/2011

נשמח אם תשתפו אותנו בדיון כך שכולם ילמדו.

אבי ריזי's picture
Offline

Location

קרית מוצקין
גרושקביץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/23/2011

אתה צודק!!!כולנו רוצים ללמוד ומהיום אני ישאל רק בפורום

A.R

Location

Ha'eshel
ramat gan
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/12/2010

שיעור דקדוק יומי:

צורת יחיד עתיד= אשאל

יואב

אבי ריזי's picture
Offline

Location

קרית מוצקין
גרושקביץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/23/2011

צודק !! אשאל !!!

A.R

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

מספיק!!!!!!

זה הדימיוני השלישי (אלמן, דודבירה, אבי)!!! לא יכול להיות שהוא טועה בכל ה "ק" ושואל שאלות נוסח דודבירה.

כמה שתולים כאלו יש כבר????

מה שמדאים אותי שדודבירה ו אבי הם היחידים הנראים נורמליים פה.

בכל אופן, אני גם הולך לפתוח לי כמה דימיונים בקרוב. יהיה שמח!

סיינט

Location

Ariel
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/23/2011

בכל"מ הכל בהשראתך :)

אבי ריזי's picture
Offline

Location

קרית מוצקין
גרושקביץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/23/2011

אתה חושב שאתה נולדתה עם ידע לעשות בירה?

כבד אנשים ואל תזלזל !! לא מכובד . פורום נוצר בשביל לשאול ולא בישביל להקניט.

שאלתי כי לא ידעתי אני חדש בעסק רק 3 חודשים

A.R

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

RDWHAHB

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
מקס's picture
Offline

Location

רמת גן
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/05/2011

ידע מוצאים בספרים, לא בפורומים.

פורומים נועדו להתייעצות והחלפת רעיונות.

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

אבי היקר,

   כפי שכתבתי לך בפרטי. אין בעייה עם ידע. כל ידע מבורך ומותר לשאול כל דבר.

באמת חשבתי שאתה עוד המצאה כמו דודבירה ואלמן אבל כנראה הפעם טעיתי.

ברוך הבא. תשים לב לדברים הבאים:

* כמו שאמר מקס, אל תבוא לפה ללמוד. תלמד לבד מספרים או מהחומרים הרבים שנמצאים באינטרנט.

* יש פה חברים שיעזרו לך אבל אל תתיחס אלינו כאל מורות.

* תעלה רעיונות.

* תנסה להשתתף בשירשורים אפילו אם אתה לא יודע. תחפש תשובה, תלמד את הנושא, תחשוב, תנתח, תתרום.

* שים לב לדיקדוק ולשפה. אם יש לך בעיות איות תכתוב את תגובתך בWORD ותעתיק אותם לשירשור לאחר תיקונים. קשה להתיחס ברצינות להודעות עם הרבה שגיאות כתיב.

* הכי חשוב, תבוא כל יום ראשון למיסה (יש בירה חינם)

סיינט

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

סיינט, נהיית קיצוני יותר מהאפיפיור.....חחחח

תלמיד טוב.

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אפשר לשים את הפוסט הזה כדוגמא ל"התנשאות" במילון אבן שושן

 

 

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

איך זה שטרם הגענו לנושא השואה? בעצם, הגענו....

מקס's picture
Offline

Location

רמת גן
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/05/2011

צריך להוסיף פורום נוסף של "מתחילים", בו אפשר יהיה לדון על מושגים וטכניקות בסיסיות.

אלון coZary's picture
Offline

Location

זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/24/2010

דעתי נחה...


תומר רונן's picture

Location

הרקפת 5
שדרות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/14/2010

לשם הלמידה של השותפים בפורום:

דעתי היא אחת, מתוך הניסיון: להוסיף!

כל הבירות, אותן אני מבשל, מקבלות השבחה של כשות למיכל התסיסה כאשר זו מעטה. מדובר בכ-20-30 גרם ל-באטצ' (20 ליטר)(DH-Dry Hopping). באופן כללי, אני עושה DH במעבר מהפריימרי לסקנדרי.

הוספת כשות מעשירה את טעם וארומה הבירה בטעמי הכשות אותה אני מוסיף, אך לא מוסיפה מרירות רבה. הוספת כשות בתחילת התסיסה מיותרת מאחר ורוב הטעמים והארומות נפלטים החוצה במהלך התסיסה.