אוקיי, הסיפור הוא כזה.
יש לי מקרר שבו מתבצעת תסיסה ל 2 בצ'ים שונים.
מכיוון שמדובר ב2 בירות שונות התפשרתי מ2 הצדדים והטמפרטורה מכוונת ל 19 מעלות (במקום 22 לחיטה ו 17 לבלגית)
אבל 2 הבירות לא בושלו באותו זמן ובירת החיטה מתקרבת לביקבוק. אני נוהג להוריד את הטמ' ל 4 מעלות ליום-יומיים לפני הביקבוק (cold crash) כדי להצליל את הבירה כמה שניתן. אבל בד"כ יש לי בץ' אחד במקרר או 2 בצ'ים שסיימו תסיסה.
הבלגית נמצאת במקרר יום אחד.
מה לעשות?