THE BIBERMEISTER 2

16 תגובות [לתגובה האחרונה]
מוטי - pepo's picture
Offline

Location

התאנה
צלפון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/26/2011

גם אצלי אותה מחלה בסיגנון SPEIDEL בקיבולת 200 L

התחלתי לבנות את המערכת משחרר תמונה תקדימית שתעודכן בהמשך

כרגע בבקרת PID רגילה מקוצר זמן שתשודרג בהמשך לבקרה מלאה

את כל החלק הפנימי כולל הסל והרשתות אני מכין מנירוסטה

המיכל היה מיכל ששימש ליצור בצקים והוא בעל בידוד וגם דאבל ג'קט שנכון לעכשיו לא יהיה לו שימוש

  

  

 

 

 

חוזר כהבטחתי ומעדכן מעט בוגע למערכת שבניתי אצלי

כך נרא במבט כללי ,מיכל כאמור מבודד 200 ליטר ראבל ג'קט שבסופו של דבר כן נכנס לעבודה וכן מסייע בקרור התירוש

בנוסף לזוג צילרים שהגיעו זה מכבר מעבר לים ועובדים נהדר

הבקר די פשוט כמו אצל כולם עושה עבודתו נאמנה,הספק של 9KV מחמם די מהר את המיכל

משאבת נירוסטה יצוקה שנשלטת ע"י משנה תדר מחוברת בכניסה ויציאה של צול וחצי , בניתי שרוול פנימי עם רשתות

בנפח כללי של 100 ליטר בו מוכנסת הלתת הגרוסה, דרכו דוחסת המשאבה את הכול בלחץ רציני כלפי מעלה ואל דפנות המיכל ולמשאבה חזרה , המשאבה מקבל איוורור מאולץ בנוסף

הכנתי מפסקים לשסתומים חשמלים שבדיעבד התבררו כלא יעילים וותרתי כרגע עליהם לטובת ברזים כדורים רגילים 

כננת גדולה אחראית על שליפת שרוול הגרעינים והחזקתו באוויר עד לנגירת כל התירוש ממנו מטה למיכל הבישול

משקל די כבד בערך 90 ק"ג דגנים ומים , ולאחר מכן הורדה למיכל פינוי כלאחר כבוד

ובל נשכח מיכל מים מוספים עבור הספארג' ובכלל לכל צורך נוסף נשלט ע"י בקר זהה קיבולת 100 ליטר גוף חימום גם 9 KV

מתחבר למיכל הבישול בצנרת גמישה העברת נוזלים ע"י משאבה כמובן   

מצרף כמה צילומים נוספים .... בתאבון  

 

  

 בירה 0051_0.jpg

Location

מבשלת פפו
משק 49 מושב צלפון
Israel
31° 48' 2.4696" N, 34° 55' 46.4556" E
רון_ב - ronstar's picture

Location

עמק זבולון 35
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/06/2010

יפה, בהצלחה ואל תשכח לעדכן, בעיקר תמונות

Royi's picture
Offline

Location

עין כרמל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

נראה מבטיח, מחכים לעוד פרטים

 
Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

1+

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

מההה מהההה מההההה

כמו עדר כבשים.,

איפה ראיתם מבשלת בירה שמבשלת בסיר אחד? אה, חוץ מאלה בנחלת יהודה. וגם הם אוכלים ח@ה בסיר. 

אני חושב שסכום כל המכירות של שפידל בעשור האחרון לא עולה על מספר המבשלים בסיר אחד בארץ הקודש.

 

מוטי - pepo's picture
Offline

Location

התאנה
צלפון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/26/2011

עזוב דעות קדומות עם או בלי החסה , מאחר ואני לא נכנס לרקע של אחוות הרעים שלכם

נדבר ת'כלס דרך הבישול עצמה מאד יעילה ונוחה , לאחר שלב א' הגרעינים יוצאים הנוזלים ניגרים מהם לתוך מיכל הבישול חזרה

מפונים כלאחר כבוד למחלקת דישון , ושלב ב' נכנס להילוך גבוה

חסכנו מקום וביזבוז אנרגיות תרתי משמע מיים חמים מושלמים ממיכל יעודי הנמצא בסמוך דרך המשאבה ,

מזור לכל סיפורי הגב הסוחב , הכל פסיכולוגיה .

כמו שבישול בחשמל לכוסיותתתת , אז שפידל מתחזק את סיפורי הכבשים

לחיים      

 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

היתכן שכל מבשלי ה 3V הם עדר גדול שלמד ממקור אחד?

אני מגלה עוד ועוד מבשליo בייתים בעולם שמגלים בשמחה את הבישול בכלי אחד.

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
מקס's picture
Offline

Location

רמת גן
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/05/2011

צודק! הכל אחיזת עיניים. שטות גמורה. עיוות הסדר הטבעי של היקום והכי נורא - לוקח מלא זמן לבנות את זה ובסוף זה לא עובד.

מוטי - pepo's picture
Offline

Location

התאנה
צלפון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/26/2011

נחייה... ונישתה ,עוד תעמדו אצלי בתור Wink 

Royi's picture
Offline

Location

עין כרמל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

(: הגעתם לשלב הזה? אל תתיאשו בסוף זה מסתדר

 
Royi's picture
Offline

Location

עין כרמל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

מוטי מרשים מאד, אשמח לראות את זה בפעולה.

 
מוטי - pepo's picture
Offline

Location

התאנה
צלפון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/26/2011

רוי בכף כל מי שיהיה מעוניין לבא לביקור אצלנו מוזמן

ברור שיש צורך בתאום מראש בד"כ ימי שישי הם עדיפים ומעט יותר פנויים

 

מקס's picture
Offline

Location

רמת גן
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/05/2011

אכן מכונה מרשימה מאד. אהבתי!

שאלה קטנה - בשביל לשלוף את הסיר הפנימי יש לפרק חמישה ברגים?

מוטי - pepo's picture
Offline

Location

התאנה
צלפון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/26/2011

אכן כן 5 ברגים בריאים וחזקים שמחזיקים את המיכל הפנימי כנגד הלחץ שמפעילה המשאבה

וזה אחרי שידרוג והוספה בשל דליפת לחץ בזמן העבודה  

מקס's picture
Offline

Location

רמת גן
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/05/2011

וה-X האמצעי מחזיק את הרשת העליונה?

איך אתה דואג לחזק אותה צמוד לגרעינים (הרי הגובה שלהם משתנה מבישול לבישול)?

Royi's picture
Offline

Location

עין כרמל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אין לגובה הרשת חשיבות, הגרעינים צפים מכח המשאבה ונצמדים לרשת העליונה בכל מקרה.

 
מוטי - pepo's picture
Offline

Location

התאנה
צלפון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/26/2011

תפסת  Smile הם נילחצים כלפי הרשת העליונה

הרשת התחתונה בעצם מגבילה את הגרעינים מלרדת על גוף החימום

והמוט שמחזיק את הצלב הוא בעצם צינור 1.25 צול שהוא מנוקב כחליל ועוזר לנוזלים הנידחסים

לחלחל את המסה של הלתת כלפי מעלה עם הגבלה כמובן

בנוסף מחזיק את הרשת העליונה גם הדיסקית הגדולה שיש לה שיניים שננעלות על הסיר הפנימי

זה שמחוזק עם הברגים העבים