שלום חברים
ברצוני להעלות לדיון נושא כאוב - גאשינג
לאחרונה אני סובל יותר מהתופעה, כששתיים מהבאצ'ים שבישלתי ממש הפכו לבלתי אפשריות..
קירור של כל הבקבוקים אמנם מרגיע קצת. אבל עדיין תוך 4 שניות מפתיחת הבקבוק הבירה צריכה להיות או בתוך כוס או בכיור.
עם פתיחת הבקבוק המשקע בתיחתית הבקבוק ממש מזנק למעלה באגרסיביות.
ניסיתי להשתמש בפחות סוכר תירס למיגוז בזמן הביקבוק, במקום 180 גרם השתמשתי ב120, הבירה פחות מוגזת אבל הגאשינג נמשך.
האם אוורור יתר של התירוש בין המאש לסיר הבישול יכול ליצור את התופעה המעצבנת הזו?
האם האשמה בשמרים? בסוכר?טמפ' תסיסה? אולי מזג האויר?
מה אתם אומרים? כיצד ניתן להלחם בתופעה המעצבנת?