שלום חברים
אני במסגרת שיפוץ מערכת הקירור שלי. כרגע יש לי צ'ילר טבול שהכנתי מעשר מטר צינור נחושת 8\3 דרכו אני מזרים מים קרים מדלי פלסטיק שאליהם אני מוסיף קרח וזורק גם אני קרחומים הכי גדולים שמצאתי.
קראתי שרבים ממליצים גם על וירפול - סחרור התירוש בסיר בזמן הקירור.
שאלותיי: איך מומלץ לעשות זאת? האם משאבה טבולה פשוטה כמו ששמים באקווריום תעשה את העבודה, ולא תימס מהחום? האם סחרור התירוש לא עלול לגרום לחימצון לא רצוי לפני שהשמרים מוכנסים?
ובנושא דומה, כיצד כדאי לסחרר את המים גם במאש-טון מבלי שהגרעינים יגמרו על המשאבה?