http://media.libsyn.com/media/basicbrewing/bbr01-20-11mashexp.mp3
אלון, נגיד שאין לי סבלנות/זמן לקרא את כל זה, מה השורה התחתונה? כדאי פליי ספרג' או לא?
שמעתי את הפודקאסט המתיש הזה והמסקנה שלי היא שהניסוי חסר כל תוקף מדעי. כל משתתף בניסוי בישל שני בצ'ים בשיטות הפרדת סוכרים שונה. בסה"כ הושווה התוצאות ולא נמצא הבדל משמעותי בתוצאות.
אנחנו יודעים שמבשלים שונים יפיקו ממתכון זהה בירות שונות ולכן לא ניתן להשוות את הבירות השונות. אבל מי שחובב הבישול בסמרטוט יכול לנשום לרווחה, "הוכח" שהבירה שלו בסדר....
נו שויין
אף פעם לא החזקתי מהספנסר הזה והיום אף פחות.