חמיצות בבירה

5 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

19
ריחן
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/05/2011

שלום לכולם

טוב זאת הפעם הראשונה שלי פה אני מבשל כחצי שנה לפני כחודש בישלתי ipa לאחר כשלוש שבועות פתחתי בקבוק אחד והוא היה טעים

היום פתחתי כ10 בקבוקים כולם חמוצים רציתי לדעת איזה סיבות יכולות להיות לתופעה הזאת

 

 

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

תרשום בחיפוש "בירה חמוצה" זה נידון כבר הרבה בעבר.

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

חמוצים הם זיתים, מלפפונים, לאחרונה אפילו קליפות אבטיח. בירה לא אמורה להיות חמוצה.

כמו חלב.

(כמובן שיש יוצאים מן הכלל כמו למשל הסטאוט של אלמן ויוגורט)

דניאל אלמן's picture

Location

כפר דניאל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/06/2011

תודה על המחמאה

נ.ב

חמוצים זה אצלי בדם בד"כ ביישום של זיתים

Theres nothing like a good brew

עודד's picture
Offline

Location

סמטת עופרית 11/2
אבן יהודה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

החמיצות בסטאוט צריכה להיות מורגשת רק בשלוק השני.

עודד
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

Laughing

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט