בעודי חושב איך אני מצליח לארגן לעצמי ציוד לבישול all grain עם סכום כסף מינימאלי, עלה במוחי הרעיון של מיחם לשבת (כנראה האווירה הירושלמית נחתה עליי). בדקתי ומצאתי בחנויות של חרדים מיחמים במחירים מגוחכים: מיחמים של 25 ליטר, הספק של 3,000 וואט, והוא אמור להביא ולשמור על טמפרטורה של 95 מעלות (אני לא יודע למה לא 100 אבל whatever). בנוסף על כך שזה עשוי מנירוסטה, יש לו גם בידוד חיצוני מה שיכול להפוך את זה גם למאש טאן המושלם ועל כל זה, אפילו יש לו ברז מובנה. אפשר להשיג כזה דבר ב-300-400 שקל. מחיר מציאה.
השאלה היא אם: (א) יש לזה תקדים בקרב מבשלי הבירה הביתית בארץ (ב) האם יש חסרונות כלשהם שלא חשבתי עליהם?
מה אתם אומרים?