מבשלת נגב היתה משהוא אחר בנוף המבשלות הישראלי. בכל זאת, נראה היה שהוקמה באופן שקול, עם הציוד הנכון ומוצר נכון ואפילו האנשים הנכונים. התרשמתי שלא קפצו מעל הפופיק ואפילו הפרסום היה נכון. אם חברים לעבודה סיפרו בהתלהבות על בירת נגב זה לדידי סימן מספיק שהמוצר בדרך הנכונה.
המבשלה עוד לא קיימת שנתיים וכבר החליפה ידיים. לא יודע מה היו השיקולים המסחרים אבל אין לי ספק שהיזמים לא ראו שקל בעסק הזה. מחזיק אצבעות לבעלים החדשים ומקווה שיהיה להם מספיק אויר להרים את המותג למקום שמגיע לו.