בירה לקיץ המתקרב, המתכון הוא ל40 ליטרים, ועכשיו הבירה נמצאת בתסיסה שניה.
לתת: 6 קילו ויינה, 6 קילו פילזנר, 250 גרם קאראפילס, ו250 גרם לתת חיטה. כל הלתתים של ויירמן.
כשות: 56 גרם E.K GOLDINGS 5.5% AAל 60 דקות. 28 גרם AMARILLO 8.9% AA ל10 דקות, ועוד 28 גרם AMARILLO ל2 דקות.
שמרים: 04 של פרמנטיס.
מאש: 37 ליטרים של מים מסונני פחם ב66 מעלות ל 70 דקות, הועלה ל76 מעלות מהדקה ה70 עד ה80 ולאוטרינג.
ספארג אני משתמש במתמשך אז פשוט השלמתי לסיר הבישול ל46 ליטרים, בצפיפות של 1.050
סוף הבישול הצפיפות 1.052 עם 40 ליטרים של תירוש.
תסיסה כשבוע ב20 מעלות, ואז הבירה הועברה למיכל שני בתוספת:
300 גרם דובדבנים חמוצים, 300 גרם דמדמניות שחורות, 900 גרם פטל אדום, 600 גרם פטל שחור, ו300 גרם פסיפלורה.
מהפסיפלורה הוצאתי את הג'לי המתוק, ועם הגרעינים ערבבתי עם שאר הפירות(פירות היער נקנו ממותג קפוא) נתתי להכל להפשיר בכלי מחוטא,עשיתי פירה, והוספתי למיכל השני לאחר העברת התירוש.
עוד שבוע ויומיים בערך הבירה תבוקבק, בהעברת התירוש הצפיפות הייתה 1.016