פעם ראשונה שלי ביום רביעי.
זה מה שיש לי בנתיים, אשמח להערות
- בירה (כמה מקררים קודם?)
- צידניות
- פותחנים
- עגלה לציוד
- קופסה לקופונים
- מה עוד?
פעם ראשונה שלי ביום רביעי.
זה מה שיש לי בנתיים, אשמח להערות
אז אני מבין שאתה בענייני המכירות (אני מקווה שאתה שומר כמה דברים לחוב"צ)
לגבי מה שרשמת, אז דיי קלעת, תביא גם בקבוק מים בשביל להשתין מידי פעם את הבירה שתשתה כל הזמן
לגבי כמות הבירות שצריך לקרר, תמלא שתי צידניות וכל פעם תשתמש באחת. כשסיימת את הבירות בציידנית אחת, תעבור למזוג מהשנייה, ובינתיים תמלא את הראשונה בבקבוקים חדשים וקרח. וככה לסירוגין, קפיש?
תודה על הטיפים
שומר בהחלט לחלוקה
דליי מתכת של ברים כמספר סוגי הבירות אותן אתה מתכוון למזוג
משטף בקבוקים אם יש לך
מטלית מטבח 3x
בהצלחה : )
אבי,
אחד הלקחים מאירועים קודמים הוא שעדיף שיהיה איזה תפריט כתוב, ושיהיה מפורט ככל האפשר. אחרת אתה תמצא את עצמך מדברר את הבירות שלך לכל מבקר שמתעניין. בסוף זה נהיה מעייף.
ככל שתהיה לך יותר בירה קרה מראש (או בירה שנמצאת כבר בתוך צידנית עם קרח מתחילת האירוע) כך תצטרך להתעסק פחות בהעברה של בקבוקים לתוך קרח תוך כדי. וחוץ מזה:
איזיקונים,
נייר דבק,
מגבות מטבח,
כובע על הראש,
מים לשתיה (!),
סנדביץ (!),
בהצלחה.
אל תשכח להביא בירות קרות+קרח