שלום לכולם

3 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

דרך חפר 143
בית יצחק- שער חפר
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/01/2010

שלום לכולם,

אני דן חייל לפני שחרור... התחלתי לבשל לפני לא המון זמן בכלל...

נדלקתי על העניין בצורה מטורפת מאז שהתחלתי להתעניין בדבר... זה הפך למרכז החיים שלי וזה מה שאני רוב היום גם כשאני בצבא אני משתדל להתעסק ללמוד ולחשוב על איך לבשבל כמה לבשבל ואיך לעשות את זה הכי טוב שאפשר... אז קודם כל שלום לכולם...

בישלתי פעם אחת עם רכז לתת ועקב בעייה של חוסר תשומת לב והבנה יצא ממש גרוע לא השלמתי לאחר הבישול ל20 ליטר...

לא נורא בקטנה מטעויות לומדים...

לאחר מכן בישלתי פעם שנייה בעזרת נועם בשיטת הביאב כבר בישול מלא מגרעינים... לפני יומיים העברתי את הבירה לבקבוקים יצא לי כ17 ליטר... ובינתיים יש רק סימנים חיוביים... מתכון לבירה בסגנון דופלבוק...

אני מסתכל פה עכשיו על מתכון לבירה טריפל בלגית... זה באנגלית כמובן והם נותנים לי פה יחידות משקל של oz מצטער זה לא מוכר לי בעליל... מישהו יודע איך אני הופך את זה לק"ג??

תודה,

דן

 

דגן - הדובים's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

OZ - בעברית "אונקיה" = 28 גרם. הרבה פעמים בהעברה לשיטה מטרית למטרות שלנו (למדידת כשות) מעגלים ל-30 גרם, שהרי יותר מידי כשות עוד לא הרגה אף אחד.

וחוצמזה - ברוך המצטרף לחובבי ציון.

Location

דרך חפר 143
בית יצחק- שער חפר
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/01/2010

וואללה... אם רק הייתי יודע... חח תודה רבה דגן...

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

מחשבון המרת מידות ומשקלים

http://www.onlineconversion.com/weight_common.htm

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט