שלום לכולם,
אני דן חייל לפני שחרור... התחלתי לבשל לפני לא המון זמן בכלל...
נדלקתי על העניין בצורה מטורפת מאז שהתחלתי להתעניין בדבר... זה הפך למרכז החיים שלי וזה מה שאני רוב היום גם כשאני בצבא אני משתדל להתעסק ללמוד ולחשוב על איך לבשבל כמה לבשבל ואיך לעשות את זה הכי טוב שאפשר... אז קודם כל שלום לכולם...
בישלתי פעם אחת עם רכז לתת ועקב בעייה של חוסר תשומת לב והבנה יצא ממש גרוע לא השלמתי לאחר הבישול ל20 ליטר...
לא נורא בקטנה מטעויות לומדים...
לאחר מכן בישלתי פעם שנייה בעזרת נועם בשיטת הביאב כבר בישול מלא מגרעינים... לפני יומיים העברתי את הבירה לבקבוקים יצא לי כ17 ליטר... ובינתיים יש רק סימנים חיוביים... מתכון לבירה בסגנון דופלבוק...
אני מסתכל פה עכשיו על מתכון לבירה טריפל בלגית... זה באנגלית כמובן והם נותנים לי פה יחידות משקל של oz מצטער זה לא מוכר לי בעליל... מישהו יודע איך אני הופך את זה לק"ג??
תודה,
דן