שלום לכולם
במפגש אצל עמנואל ביום חמישי טעמתי בירה מעושנת שבישל אבי ריזי - והחלטתי לנסות גם אני לבשל בירה מעושנת.
אחרי חיפושים וחיטוטים הגעתי למתכון הבא:
השמרים הם S-33 (טעם נייטרלי). האם מישהו בישל בירה דומה בעבר? האם יש למישהו רעיונות / הצעות / נקודות לשיפור?
Brewer:
Oded Bahar
Email:
-
Beer:
smoked light ale
Style:
Type:
All grain
Size:
20 liters
Color:
18 HCU (~11 SRM)
Bitterness:
26 IBU
OG:
1.051
FG:
1.011
Alcohol:
5.2% v/v (4.1% w/w)
Grain:
3.6kg Pale Ale
0.5kg Munich malt type 2
0.5kg CaraMunich type 3
60g Smoked Malt
Mash:
72% efficiency
Boil:
minutes
SG 1.047
22 liters
Hops:
20g Amrilo (8% AA, 60 min.)
10g Amrilo (8% AA, 15 min.)