פתחתי את השירשור הזה כיוון שאני רוצה ללמוד יותר על בישול של בירה, ואני יודע שלבישול בירה יש לפחות 360 זוויות שונות שצריך להתחשב בהן, אם לא יותר.
לכן אני רוצה לפנות לכל מי שבפורום ויצא לו לקרוא תוכן ספרותי, שלדעתו היה אמין ושיפר את הבנתו בנושא, גרם לו להתמקצע ולבשל בירה יותר איכותית.
בבקשה כתבו את שם הספר/חוברת/אתר שממנו שאבתם את המידע (אפשר לשים גם קישור) וכתבו במשפט או שניים על מה מדובר.
חברה, כנראה כולם כאן כאן לומדים מניסוי וטעייה ואף אחד לא מסתמך על מקורות נוספים. וגם אם זה, אז כנראה שאתם יודעים משהו או שניים. תעלו את זה על הדף ותוציאו ספר, חבל שכל המידע ילך לאיבוד.