שלום לכולם,
כמה חברים מהקיבוץ בו גדלתי בקשו ממני ללמדם להכין בירה בבית, חשבתי שאם כבר אני מלמד אז להעביר קורס הכנת בירה כמו שצריך. אממה - מעולם לא עברתי בעצמי קורס שכזה כך שאני לא בטוח מה התכנים שכדאי להעביר, עד כמה להתעמק בכל נושא, איזו צורת בישול כדאי ללמד, האם להוסיף טעימות בירה ומה כמויות הבירה שכדאי לבשל.
מכיוון שהיום אני גר רחוק מאוד מהקיבוץ חשבתי על שניים שלשה מפגשים גג.
הקורס יהיה כמובן בתשלום סימלי על מנת לכסות הוצאות.
אשמח לקבל מכם עצות.
מרטין