שלום חובצ"ים.
אני רוצה להכין שוורצביר ובנוסף לתת לה טעם מעושן מורגש ויש לי תהיות לגבי יחסי הלתתים.
א) אני רוצה להשתמש ב CARAFA I בשביל הצבע, ולקבל טעם קלוי ושוקולדי אבל לא שרוף, למיטב הבנתי roasted barley לא מקובל בסגנון. אז כמה CARAFA שמים ב20 ליטר בשביל צבע כהה אפילו שחור?
ב) איזה אחוז מלתת הבסיס כדאי שיהיה מעושן על מנת לקבל טעם מורגש מהעישון (השאר יהיה פילזנר).
הבירה תשמש כבסיס לתוספת מיוחדת, אפרסם מתכון כשאהיה סגור על הכל.
תודה.