מנוחה, ועוד מנוחה ועוד מנוחה

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

לקראת בישול נוסף של IPA (לא מרווה) חיפשתי כל מיני מתכונים להשראה והרחבת הדעת. 

באחד המתכונים נתקלתי במספר מנוחות, שהמבשל מתכנן לבישול, להלן התכנון שהוא כתב במתכון:

 

מנוחת אסיד 15 דק' F 95.0

מנוחת פרוטאינים 15 דק' F 122.0

מנוחת גלוטן 15 דק' F 135.0

 

אני אישית מכיר רק מנוחת פרוטאינים, ומכיר את הפילפולים הרלוונטים. אבל מה זה אומר מנוחת אסיד וגלוטן?

הבחור לא הסביר למה הוא עושה את זה, לכן אני פונה אליכם מכובדיי, למה לי לעשות אותן? מה אני מרוויח? איך זה משפיע על התירוש ועל הבירה בסופו של דבר?

 

אם כבר דשנו בנושא, אז עמכם הסליחה, פשוט לא מצאתי בחיפוש

If you don't stand for something

You will fall from anything

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010
גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

אז אם אני מבין נכון, ואני לא מצ'כיה וחי בתקופה החשוכה אז אין סיבה שאני אעשה מנוחת אסיד.

אבל אם נהיה רציניים (לפחות בשאלות) ואני אציין שאני לא עושה איזון ה- PH במים, כדאי שאני אעשה מנוחת אסיד, או שזה לא ישפיע?

אני מבין שזה רלוונטי לבירות על בסיס פייל אייל, ויש לי כמה קילויים טובים במתכון

If you don't stand for something

You will fall from anything

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני עושה תמיד, וזה בעיקר בגלל שאני אוהב לעשות dough-in עם הידיים

גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

ולמה עושים מנוחת גלוטן?

If you don't stand for something

You will fall from anything