לקראת בישול נוסף של IPA (לא מרווה) חיפשתי כל מיני מתכונים להשראה והרחבת הדעת.
באחד המתכונים נתקלתי במספר מנוחות, שהמבשל מתכנן לבישול, להלן התכנון שהוא כתב במתכון:
מנוחת אסיד 15 דק' F 95.0
מנוחת פרוטאינים 15 דק' F 122.0
מנוחת גלוטן 15 דק' F 135.0
אני אישית מכיר רק מנוחת פרוטאינים, ומכיר את הפילפולים הרלוונטים. אבל מה זה אומר מנוחת אסיד וגלוטן?
הבחור לא הסביר למה הוא עושה את זה, לכן אני פונה אליכם מכובדיי, למה לי לעשות אותן? מה אני מרוויח? איך זה משפיע על התירוש ועל הבירה בסופו של דבר?
אם כבר דשנו בנושא, אז עמכם הסליחה, פשוט לא מצאתי בחיפוש