אני יודע שכמה חברה עשו ועושים פסטרמה מושרת בירה.
אשמח מאד למתכון.
תודה,
אלון
אני יודע שכמה חברה עשו ועושים פסטרמה מושרת בירה.
אשמח מאד למתכון.
תודה,
אלון
אין לי ניסיון בפסטרמה, אבל יש באתר של בירדי:
לא עשיתי אף-פעם עם בירה - נשמע מעניין וינוסה בקרוב עם ה-sweet stout שבתסיסה כרגע
בכל מקרה הנה מתכון מומלץ: נראה לי שפשוט תחליף את המים בבירה (ואפשר גם את החזה הודו בשוק חזיר)
לגמרי עם בירה. השריה ארוכה (over night). בירה כשלהיא (בלגית סבבה. פורטר/סטאוט גם סבבה. IPA כנראה פחות מתאים). להוסיף מלח לתמיסת ההשריה. בעת ההשריה הנוזלים חודרים לבשר וכך גם הטעמים.
לגבי הצליה בתנור אפשר 200 מעלות ל10 דקות ואז להנמיך ל180 לעוד כ30 דקות (מדחום בשר מאד יעיל כאן). או לחלופין low and slow,
120-140 לארבע שעות.