העמדתי בירה לתסיסה ואחרי לילה שמתי לב שהיא נוזלת החוצה מהברז, חיש מהר העברתי אותה למיכל תסיסה אחר.
את כל המשקעים מתחתית המיכל העברתי בתוספת מים, במיכל החדש לא ערבבתי בכלל, ישר סגרתי..
למה לצפות מהבירה הזאת? כל העניין שהיה ישפיע על הטעם בדרך כלשהי?
העמדתי בירה לתסיסה ואחרי לילה שמתי לב שהיא נוזלת החוצה מהברז, חיש מהר העברתי אותה למיכל תסיסה אחר.
את כל המשקעים מתחתית המיכל העברתי בתוספת מים, במיכל החדש לא ערבבתי בכלל, ישר סגרתי..
למה לצפות מהבירה הזאת? כל העניין שהיה ישפיע על הטעם בדרך כלשהי?
בהנחה שכל הכילים מחוטים ולא חדר זיהום אין שום בעיה.
לא ברורה לי התוספת מים.
בכל מקרה, אם כבר, היית נפטר מהמשקעים. לא היה צורך להעביר אותם. אבל לא נורא.
כנראה חשב שבמשקעים גם השמרים.
אם המים הורתחו וקוררו זה בסדר.
אם מדובר בברז האדום הסטנדרטי אז קורה לפעמים שיש טפטוף מהברז, בתוך הברז יש חור קטן שדרכו נוזל, ומה שצריך לעשות זה לא לסגור את הברז עד הסוף ככה החור נמצא מאחורי פלסטיק ולא נוזל
(קצת קשה להסביר את זה אבל כל אחד שייסתכל ייראה שיש חור בצד של הברז על החלק האדום)
ג'אן,
לחוקצ'יק הקטן בברז יש תפקיד. הוא לא סתאם שם.
קח לך משימה ותברר מה תפקידו. אם תגלה אתה מוזמן לחזור ולספר לנו מה מצאת.
רמז, דרך החור הקטן לא יכול לנזול כלום מהחבית.
אני בטוח שיש לו תפקיד ולא חסכו בחומר :-)
העובדה היא שלפעמים מטפתף דרכו בירה