munich בסטייפינג?

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
בעז - שלושת החתולים's picture

Location

קרית ביאליק
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/17/2011

אני רוצה לבשל בירה מרכז (לא משנה למה). אבל המתכונים שבהם אני מעוניין דורשים כמות מסויימת (עד כ קג, בדרך כלל פחות) של munich extract.

בהנחה שאין להשיג munich כרכז בארץ, האם הדבר הזה חייב מאש, או שאני יכול לזרוק אותו בשק עם שאר הסטייפינג (אולי להוסיף קצת יותר גרעינים) ויהיה בסדר? מישהו יודע/ניסה?

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אין בעיה
תתחיל את הסטיפינג בכמות מים פי ארבע ממשקל הגרעינים לחצי שעה
הוסף את שאר המים לעוד חצי שעה
בהצלחה

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לכאורה יש לאחרונה בבירדי רכז MUNICH

לינק

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

Ha'eshel
ramat gan
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/12/2010

חזרת?

יואב

רון_ב - ronstar's picture

Location

עמק זבולון 35
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/06/2010

קליספרה

ואללה, חזרת ?