במערכת שאני בונה HERMS אני שוקל להעביר את שלב החימום גם לחשמל.
גוף החימום שאני מתכוון לקחת הינו 3500W שזה הרבה מעבר לרצוי עבור הרתחה של 30 ליטר תירוש,
האם כדאי עבור גוף החימום לסיר הבישול לקחת ג"ח עם תרמוסטט ובכך ניתן לכוון את עוצמת הרתיחה בזמן הבישול כמו שניתן לכוון במיחם?!
או שעדיף לקח ג"ח ללא תרמוסטט ולשים רגש טמ"פ ולכוון ע"י בקר?!
כרגע לא מטוח בכיוון הנכון
בכל מקרה אני לא מעוניין להפעיל קבוע ג"ח בבישול בעצמה כזו שאז לא ישאר לי כלל בירה לתסיסה והכל יתאדה לגמרי.