חישובי מים וטמפרטורה במאש

4 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

 

לכל מי שעדיין עושה מאש בצידנית ומוסיף מים רותחים.

ולכל מי שמעוניין בסטפ-מאש או הוקרוץ-מאש

 

רוב התוכנות מבקשות יחס ראשוני ואני מוצא את זה מאוד לא נח

לכן כתבתי גליון אלקטרוני פשוט שמניח שתמיד משתמשים במים רותחים 

עוד הגליון מניח שתמיד עושים dough-in 

 

החלק הראשון אוסף נתונים הכרחיים על הבישול

ולמטה יש אפשרות לסינגל או סטאפ מאש

בהצלחה 

 

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 08/30/2010

תודה רבה :)

רפאל

Uriel KaBeer's picture
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/07/2010

שחר, תודה

Ka-Beer a Nano HomeBrewry

ננו מבשלה ביתית בצפון השומרון

Uriel Sondervan - urison

בועז - עץ הדעת's picture

Location

jerusalem
zefat
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/18/2011

שחר , אחרי שעדכנתי כמה מושגים במילון מונחים, אשמח אם גם אתה תעדכן את המושגים סטפ-מאש סינגל-מאש הוקרוץ-מאש ו-dough-in.

מתנצל על הבורות.

         בועז 

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

יש לנו פה מנהל עבודה. כמה משלם?