המתכון פורסום ע"י EZ BEER בשרשור אחר ומקושר כאן בפורום הרלוונטי.
נשמח גם לגרסת גרעינים עדכנית
פפו, פנה אלי בהודעה פרטית.
צונזר בתאריך 07/09/2011 07:38 ע"י רמד תוכן שהשתן עלה לו לראש. איש קטן שכלום גורם לו לשכרון כח מדומה.
שחר,
הכנסתי את המתכון שבלינק בביר-סמידט. הנתונים לא כל כך מתאימים לתוצאות הרצויות. דוגמאות:
* יש יותר מדי לתת - OG 30 נקודות מעל הרצוי.
* לא ברור איזה אחוז אלפה הוא משתמש 2.3 או 3.2 % - בכל אופן, זה ניתן לתקן בקלות. גם ניתן להשתמש בסוגים שונים כפי שמופיעים במתכון ששלחת או במתכון שפורסם למעלה (בתחילת השירשור)
* לפי ניסיוני הדל עם OATS (בעיקר בסטאוטים) 1.35 קילו נראה לי די גבוה.
לכולם - יש הצעות לתיקונים אפשריים?
סיינט
זה מתכון ל-11 גלון לפי מה שכתוב
אופס... יצאתי חמור!
סיינט
ומתי לא?
פסססס.... זה הכי טוב שאתה יכול?
אולי תלך למחוק שירשורים ותחסוך לי את ההטרדות המיותרות?
יום טוב,
סיינט
כרגע אין לי מה למחוק אבל כנראה שבעוד חודשיים יהיה הרבה. מצד שני, מה יהיה לך למחוק? כנראה כלום חוץ מכמה בדיחות.
לפחות אני אתקן קצת את המצב.
בלינק הזה תוכלו להריד את מתכון בפורמט ביר סמידט (גם 1.4 וגם 2.0). המתכון הומר למערכת מטרית ולבי'ץ של 20 ליטר.
תהנו,
סיינט
במה המתכון הזה שונה מעשרות מתכונים אחרים באינטרנט? ניסית אותו? הוא מוצלח במיוחד? או שזה עוד פעם נפיחה באויר?
המתכון לא נוסה על ידי - הוא רק מבוסס על הלינק ששלח הפרופסור קליין. אני אבשל אותו כשהמבשלה שלי תקום לתחיה ואפרסם רשמים. יתכן שגם אעשה בו כמה שינויים.
בקיצר, הקבצים נועדו לחסוך זמן וכאב ראש (בעיקר לאלה שחדשים עם ביר-סמידט).
הבחור שפרסם את המתכון הוא די רציני וידוע ופעיל בפורום האמריקני. מכאן שסביר להניח שהמתכון יותר רציני מסתם מתכון שמקורו לא ידוע.
בהצלחה,
סיינט
עם כל הכבוד, בירת חיטה בלגית לא מבשלים עם חיטה מולתת.