ביקרתי בחמישי שעבר בפסטיבל הבירה בירושלים (מצטער שלקח לי שבוע לכתוב על זה, הייתי עסוק).
היה כיף לפגוש חברים חדשים וותיקים. טעמתי די הרבה בירות. להלן הזכורות לטובה:
ה IPA של עופר רונן (מבשלת שריגים). ארומות וטעמים של פירות טרופיים. החבר שהיה איתי ושלא מבשל בירה לא האמין שאין פירות בבירה הזו. נהדרת.
הלאגר של שמולץ (פילסנר?). שתיתי אותו גם בלונגשוט. חבל שלא מייצרים אפטר שייב בריח הזה. לא יאומן איזה ארומה מעולה יכולה להיות ללתת.
טעמתי לראשונה את הבירות של סאלארה: סמוקט סטאוט - אחלה בירה, לאגר (כנראה מיוניך הלס) - מעולה.
טעמתי גם שפירא (תתחדשו!), ג'מס (אמבר אייל !), הרצל (בירה עם סיגר! מה תגידו על זה?).
וגם בזלת, העץ הבודד, ללה, ואולי עוד משהו ששכחתי. צר לי, nothing to write home about.
אני חייב להגיד שהקונספט של הפסטיבל הזה לא ממש מובן לי. אבל מצד שני יש להם שם רכבת קלה, אז מי אני שיתווכח עם ירושלמים.