hey guys
check out my last purchase, N2O gas!! originaly made for making wheapcream, or loughs ..... the gas used for draft is N, this one is N2o, not a big change, and most important food saftey and work!!
hey guys
check out my last purchase, N2O gas!! originaly made for making wheapcream, or loughs ..... the gas used for draft is N, this one is N2o, not a big change, and most important food saftey and work!!
how do you use it?
with this "keg charger" http://www.genuineinnovations.com/keg-charger-1.html
and the whole thing looks like that:
מגניב ביותר
ובדיוק דרוש לי אחד כזה לסטאוט שבחבית
את האלמנט תצטרך להזמין מחו"ל אבל את מיכלי הגז תוכל להשיג בארץ.
מה שכן, אני לא בטוח שזה גז טוב לבירה, תחמוצת החנקן (קרוי גם גז צחוק) מורכב מחנקן ומחמצן. חמצן כידוע לא טוב לנו בבירה אחרי התסיסה.
אני לא מבין גדול, אבל חמצן ותחמוצת החנקן אלו 2 חומרים שלאו דווקא בעלי תכונות זהות רק בגלל ה"חמצן" בשניהם.
כמו שאין קשר בין גחלים למנגל ליהלום למרות ששניהם עשויים מפחמן.
תקנו אותי.
החמצן קשור לחנקן ולכן אין לו השפעות שליליות במקרה הזה.
זה לא כל כך נכון.
יש הבדל מהותי מאוד בין חנקן לתחמוצת חנקן. חנקן הוא לא רעיל לכשלעצמו (רוב האוויר שאנו נושמים מורכב מחנקן) וכמובן שגם חמצן הוא לא רעיל וחיוני לקיום חיים. אבל מה שנפלט מאגזוזי המכוניות זה תחמוצת חנקן, (N2O) ויש לזה השפעה שלילית על הריאות!
אבל כמובן שמדובר כאן במוצר שמיועד לשימוש במזון (הקצפת שמנת לקצפת חזקה ויציבה). כל עוד אתה לא מסניף את זה, אתה תהיה בסדר.
במקרה יש לי את המכשיר הזה http://www.chefdepot.co.il/default.asp?catid={D868EE7C-3E25-449B-9964-8D941C3DB4DB}&details_type=1&itemid={B49BAD71-EC10-49AC-BE5B-A2482E8633DF} ובלוני N2O
מה דעתכם? ניתן לעשות עם זה משהו?
אני לא מבין משהו
אתה מגיז עם זה או רק דוחף?
כי אם הבירה מוגזת כבר אז החנקן שדוחך לא ממש נכנס לסטאוט?
או שעשיתי סלט לתת וגז צחוק?
זה עובד כמו הסיפולוקס של פעם, לא?
שחר,
חנקן אינו מתמוסס בבירה ולכן משמש רק לדחיפה. לכאורה, הוא לא משפיע על המיגוז של הבירה.
חנקן מתמוסס בגינס, זה חלק גדול מהקטע שלה.
hey guys
this gas is totaly safe to drink, eat and breath, this is the fun gas at dentists and other places....
it is not dissolve into the beer, not even in guiness I think, it works totly different than co2
.in order to dissolve it into liquid we need much higher presuer, which is not available in beer kegs.
the whole point of it is that it dosent dissolve, and you can pour the beer with high prusuere with no over carbonation
cool gadget indeed, and it might be posiable to get those cartrides with oxygen- for the starting of fermntation
דרור,
המשפט האחרון שלך הוא רעיון מבריק!
בלוני חמצן זעירים לשימוש לחימצון התירוש לקראת התסיסה: