מישהו נוהג לחמצן את התירוש לפני התסיסה בעזרת חמצן טהור?
נראה כי ניעור מיכל התסיסה לא יכול לעולם להרוות את התירוש בחמצן בכמות לה זקוקים השמרים.
מישהו נוהג לחמצן את התירוש לפני התסיסה בעזרת חמצן טהור?
נראה כי ניעור מיכל התסיסה לא יכול לעולם להרוות את התירוש בחמצן בכמות לה זקוקים השמרים.
רועי
מה העלויות של הבלון (יש ווסת?)
ומה הפרוצדורה לחיטוי האבן?
חפש ביד2 שלי עלה 200 שח כולל ווסת + 25 מילוי. בשימוש הנוכחי צפוי להחזיק שנים.
חיטוי ברתיחה, מסחרר דרך האבן במקביל לחיטוי הצ'ילר.
מה דעתכם על זה:
???
והשאלה היא האם זה מגיע קומפלט עם הבחורה?
אם זה מגיע עם הבחורה אני עוזב את הכמורה!!!
נועם, איך היית קורא לבירה על שם הבחורה שבתמונות? חסר לי חמצן...
סיינט
זהו, רק מלראות את התמונה, קיבלת חיזוק ליבידו......
חשבתי לי (לפני שנועם הטריד אותי עם התמונות שלו) (בבעלותו הכוונה)... בחמצן משתמשים (אולי בעיקר) בתחום הרפואה. בתחום זה, לא חסרים אלמנטים (חיבורים, פלטרים, וכולה) חד-פעמיים המגיעים סטריליים מהיצרן. סביר להניח גם שהם זולים.
במקום להשתמש באבן (מלאת בקטריות ואיגואנות) - מישהו בדק את האופציה הנה"ל?
סיינט