שלום לכולם,
שמי אריק כהן ואני חדש -> חדש מאוד בקהיליית חובבי ציון.
אני בעל מבשלה ביתית חובבנית (מבשלת הכהנים) ומבשל כבר קרוב לשנתיים בקצב של 20-40 ליטר לחודש במגוון טעמים וסוגים.
עד עכשיו כל הבישולים היו משולבים (גרעינים + תמצית) ואני חושב שהגעתי לשלב בו אני רוצה ללמוד בישול AG.
אני מחפש בשלנים באזור יקנעם והסביבה שמבשלים AG ויוכלו לארח אותי ואת השאלות שלי בבישול אחד או שניים.
מבטיח להיות נחמד ולהביא בירות פרי תוצרתי לבישול :0)
תודה מראש
אריק