לא, באמת! לא בירה עם קצת טעמי לוואי, לא בירה שתססה חם, לא בירה עם אנדר-פיטץ. אשכרה חרא של בירה. מתכון אישי שלי, שיצרתי שבועיים שלמים(!) אחרי שהתחלתי למבשל, וברוב חוכמתי החלטתי שאחרי שהוא יצא חרא פעם ראשונה ,אני אנסה לתקן אותו בפעם השניה.
אז זהו, מסתבר שזה חרא של מתכון, ומה שיצא זה חרא של בירה. פשוט גואל נפש מזוקק. או בלשון העדינה: בירה שמאוד מתאימה לבישול. טעמתי את הגירסה השניה היום אחרי שהיה לה זמן להתישן והכול, פשוט מגעיל.
אז למה אני משתף? דבר ראשון, כי זה נותן לי פרספקטיבה. פעם ראשונה כשטעמתי חשבתי שהבירה מתוקה וקצת מוזרה. היום אני חושב שהיא זבל. ז"א שחוש הטעם התפתח קצת
דבר שני, כי יש לי 50 בקבוק, ואני מחפש הצעות למה לעשות אתם (מתכונים לבישול עם בירה? רעיונות אחרים?)
דבר שלישי, כי הבירה כל כך גרועה, שקשה שלא להרגיש קצת גאווה. אם כבר כישלון, אז כישלון טוטלי. ;)
...לפחות זה פותר לי את המחסור בבקבוקים. יש לי 50 למטה במחסן, רק לרוקן ולשטוף. אין רע בלי טוב.