טוב, בעיקבות פנצ'ר עם האישה בנוגע למה ואיך אפשר לשים דברים בפריזר של מקרר תסיסה, כשהגעתי הבייתה אתמול הלאגר במקרר עמד על 18 מעלות. אחרי שתיקנתי את הבעיה, היום בבוקר הוא ירד ל17.3. יש סיכוי לא רע שהמקרר נדפק, או לפחות שהוא לא מקרר טוב כרגע, ויקח לו בקצב הזה עוד 24-36 שעות להגיע חזרה לטמפ' טסיסה של לאגר, ויכול להיות שהוא לא יגיע לטמפ לאגרינג בכלל. הלאגר שבתוך המקרר בדיוק סיים לתסוס יום או יומיים לפני שזה קרה, והייתי אמור להעביר אותו לדימיגן זכוכית וללאגר (זו מילה?) אותו ביומיים שלושה הקרובים.
השאלה היא מה לעשות עכשיו? כמו שאני רואה יש לי שלושה אפשרויות:
1. לבקבק כמו שהוא(steam beer?) ולקוות לטוב
2. ללאגר כמו שהוא, בידיעה שהוא ישב בטמפ' של כ12 מעלות במיקרה הטוב שזה (להבנתי) הרבה יותר מדי ללאגר
3. לשפוך. אפשרות שהייתי נמנע ממנה אלא אם זה אשכרה מקולקל
עצות?