שלום לכולם,
בהמשך לדיון שהתפתח בשירשור "בישול בכלי בודד", אני מציע לערוך השוואה בין שיטות בישול שונות.
נבחר מתכון, נבחר זמן, נבשל איש איש במבשלתו, וניפגש כדי להשוות תוצאות ולהסיק מסקנות. אני בטוח שכולם יצאו נשכרים מניסוי שכזה. נועם העיר שיהיה קשה לבודד משתנים, והוא כנראה צודק. למרות זאת, אני מרשה לעצמי להניח שההשוואה תהיה מלמדת מאוד.
רון וסיינט הביעו נכונות להשתתף בניסוי, אני מחכה למשתתפים נוספים. כדי שלכולם יהיה מספיק זמן להתארגן על עצמם (סיינט, למשל), אני מציע שנעשה את זה בעוד חודש. יום שישי, 11/11/11 נראה לי מתאים - מספיק זמן בשביל כולם להתכונן.
כדאי שכל משתתף יתאר את המיבשלה והציוד בהם הוא מתכוון להשתמש, כדי שנדע לאן אנחנו הולכים. אם אפשר, כדאי גם לקשר תמונות.
אז, משתתפים נוספים - הרימו ראש והביעו נכונותכם! ובאותה הזדמנות, זה המקום להציע הצעות לסגנון בירה שיבושל בניסוי (אח"כ ניסגר על מתכון ספציפי).