כריסטמס לאגר

דניאל אלמן's picture

Location

כפר דניאל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/06/2011

אני מתכנן בישול של לאגר עם תבלינים:
אני מתכנן נפח בישול של 28.6 ליטר בסוף תהליך הבישול כאשר רק 24 יכנסו למיכל תסיסה עקב מפח מת בסיר בישול+צנרת ומשאבות
אני מתכנן לשים :
20 גרם כוסברה
30 גרם שורש גינגר טרי
30גרם קליפות תפוז
0.3קג דבש
כל אלו יכנסו ב-5 דקות אחרונות לבישול

האם הכמויות הנל מתאימות לנפח הבישול או שזה יותר מידי
אני מעוניין לקבל בסוף הבישול ארומה עדינה של כוסברה עם טעם רקע של תפוז וגינגר
תודה

Theres nothing like a good brew

עודד's picture
Offline

Location

סמטת עופרית 11/2
אבן יהודה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לדעתי אתה שם קצת יותר מידי תפוז וג'ינג'ר.

עודד