זכרונות מהברו פארטי

5 תגובות [לתגובה האחרונה]
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אז בברו פארטי שהתקיים במאי הקבוצה שלנו (שחר, שחר ונועם) בישלה יחד בירה בסגנון Flanders Red Ale.

אתמול סוף סוף ביקבקנו אותה (וגם זה היה כנראה מוקדם מידי - היא לא מספיק חמוצה).

OG:1046 / FG:1003

ABV: 5.5%

עכשיו ניתן לה חצי שנה - שנה בבקבוקים...

 

 

את השמרים (ושאינם שמרים) וקוביות האלון שנותרו בתחתית שמרנו כמובן. הם יכנסו לתסיסה חמוצה נוספת שכבר בושלה  (46 ליטר/ 1.057 SG) וממתינה לה בשקט לקבלת הבקטריות.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

Ha'eshel
ramat gan
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/12/2010

בקבקתם הכל או שחלק עבר להתיישנות עם פירות? אולי תנסו בבישול הבא להוסיף פירות לחגיגה? תראה את המתכון הבא:

http://www.themadfermentationist.com/2009/11/funky-dark-saison-with-black-cardamom.html 

שווה לנסות משהו דומה או בהשראתו (עכשיו עוד יש ענבים בשוק).

נצל"ש: מה עם החבית?

יואב

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

בנגלה הבאה חלק מהבירה תקבל גם פרי. אין ספק בכלל.

לגבי החבית נשוחח בפרטי. (אתה בא מחר לחגיגות יום ההולדת? אם אתה בא יש לי משהו פאנקי לטעום...)

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

Ha'eshel
ramat gan
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/12/2010

כן  אני מגיע

יואב

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אז כל משקע השמרים, הבקטריות וקוביות האלון נשמר במיכל למשך כשבוע והועבר אחר כבוד לבטצ' נוסף של FLANDERS RED שבושל ע"פ המתכון של גמיל.

 

תערובת השמרים / בקטריות בא השתמשנו היא white labs belgian sour mix

http://www.whitelabs.com/beer/strains_wlp655.html

אנו מתכננים ליישן את הבירה כשנה...

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

 

מתי עונת דובדבני הוישניאק?