נניח שאני רוצה להתסיס בטמפ' של 19 מעלות...במהלך השלבים הראשונים של התסיסה נוצר חום, אם אכוון את המקרר ל-19, בפועל אקבל טמפ' תסיסה גבוהה אולי אפילו בהרבה ממה שתכננתי.
מה אתם אומרים?
נניח שאני רוצה להתסיס בטמפ' של 19 מעלות...במהלך השלבים הראשונים של התסיסה נוצר חום, אם אכוון את המקרר ל-19, בפועל אקבל טמפ' תסיסה גבוהה אולי אפילו בהרבה ממה שתכננתי.
מה אתם אומרים?
תצמיד את הרגש לדופן מיכל התסיסה
שים לב לגובה הרגש
ככה אני עושה אבל עדיין נמדדת טמפ' מחוץ למיכל התסיסה...חשבתי בימים ראשונים להתסיס בטמפ' נמוכות יותר ואז לעלות את הטמפ'.
למישהו יש נסיון עם זה? אולי יש איזה טבלה בכמה מעלות עולה טמפ' התירוש הזמן תסיסה?
צריך להדביק את הרגש למיכל התסיסה בגובה אמצע הנוזל. על הרגש כדאי להדביק חומר מבודד כלשהו (ניילון פצפץ, פלציב, או אפילו חתיכת עיתון מקופל). הרעיון הוא למדוד ככל האפשר את טמפ' המיכל ולא הסביבה במקרר.
אני מודד כרגע 18 מעלות עם הרגש ומדחום נוסף שנמצא על המכסה של המיכל מראה כ15 מעלות (שזו כנראה טמפ' החלל במקרר).
סבבה תודה